အာလူးသုပ္
အာလူး - ၁၀ က်ပ္သား
ၾကက္သြန္နီ - ၂ လံုး
ဆီ - အနည္းငယ္
ဆား - အနည္းငယ္
ဟင္းခတ္မႈန္႔ - အနည္းငယ္
င႐ုတ္သီးစိမ္း - အနည္းငယ္
နံနံပင္ - အနည္းငယ္
Directions
ၾကက္သြန္နီ - ၂ လံုး
ဆီ - အနည္းငယ္
ဆား - အနည္းငယ္
ဟင္းခတ္မႈန္႔ - အနည္းငယ္
င႐ုတ္သီးစိမ္း - အနည္းငယ္
နံနံပင္ - အနည္းငယ္
အာလူးကိုျပဳတ္ၿပီး အေနေတာ္ႏူးလွ်င္ ေရစစ္ထားပါ။ ေရေျခာက္လွ်င္ အခြံႏႊာကာ
အတံုးတံုးလွီး၍ အနည္းငယ္ေၾကေအာင္ေခ်ထားပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ င႐ုတ္သီးစိမ္းႏွင့္
နံနံပင္ ကိုပါးပါးလွီးပါ။ ထို႔ေနာက္ ဇလံုတစ္ခုထဲတြင္ အာလူး၊
ၾကက္သြန္နီ၊ င႐ုတ္သီးစိမ္း၊ ဆီ၊ ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ နံနံပင္
ထည့္၍သမေအာင္နယ္ပါ။ အခ်ဥ္ႀကိဳက္ပါက သံပုရာသီးညွစ္ထည့္ႏုိင္ပါသည္။
No comments :
Post a Comment