ေထာပတ္ထမင္း
(လူ ၁၀ ဦးစာ)
ေပၚဆန္းေမႊး (ဆန္ေဟာင္း) - ႏုိ႔ဆီဗူး ၆ လံုး
ေထာပတ္ - ၁၀က်ပ္သား
ဆီ - ၂ က်ပ္ခြဲသား
သစ္ၾကံပိုးေခါက္ (၂” အ႐ြယ္) - ၂ ေခါက္
ကရေ၀း႐ြက္ - ၃ ႐ြက္
ေလးညႇင္းပြင့္ - ၆ ပြင့္
ဖာလာေစ့ - ၆ ေစ့
သၾကား - ၂ က်ပ္ခြဲသား
ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၂ ဇြန္း
ေရေႏြး - ႏုိ႔ဆီဗူး ၈ လံုး
သီဟိုေစ့ - ၂ က်ပ္သား
စပ်စ္သီးေျခာက္ - ၂ က်ပ္သား
ေပၚဆန္းေမႊး (ဆန္ေဟာင္း) - ႏုိ႔ဆီဗူး ၆ လံုး
ေထာပတ္ - ၁၀က်ပ္သား
ဆီ - ၂ က်ပ္ခြဲသား
သစ္ၾကံပိုးေခါက္ (၂” အ႐ြယ္) - ၂ ေခါက္
ကရေ၀း႐ြက္ - ၃ ႐ြက္
ေလးညႇင္းပြင့္ - ၆ ပြင့္
ဖာလာေစ့ - ၆ ေစ့
သၾကား - ၂ က်ပ္ခြဲသား
ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၂ ဇြန္း
ေရေႏြး - ႏုိ႔ဆီဗူး ၈ လံုး
သီဟိုေစ့ - ၂ က်ပ္သား
စပ်စ္သီးေျခာက္ - ၂ က်ပ္သား